Vi ska flytta!

Vi ska flytta!
Vi ska flytta!

Umeå-kontoret kommer att få nya lokaler under året! De håller på att byggas just nu och det kommer innebära en del förändringar. Våra nuvarande lokaler finns i en relativt gammal byggnad som både om- och utbyggts under åren vilket har resulterat i att den inte har en helt optimal planlösning för vårt arbete. Revisorerna sitter exempelvis väldigt utspridda i olika delar av huset i egna kontorsrum. I den nya byggnaden kommer vi att sitta i kontorslandskap med fasta sittplatser istället. Jag tror att det blir bra med kontorslandskap och kanske allra bäst för de som är relativt nya då det ger bättre förutsättningar för kunskapsdelning. Det känns lättare att bara slänga ut en fråga till bordsgrannen istället för att springa till andra sidan av huset på chans.

Det ska också bli trevligt med en helt ny byggnad med allt nytt och fräscht. Det blir ett trevåningshus med gym och en restaurang i botten och vi kommer ha våningen ovan tillsammans med ytterligare ett företag. Vi har fått se ritningen av vår våning med förslag på placeringar. Jag är helnöjd med placeringarna och ser fram emot att flytta till de nya lokalerna. Flytten innebär också att jag får väsentligt närmare till jobbet då det nya kontoret byggs ungefär 15 minuters promenad från mitt hem.


Kommentera