Tjejmiddag med jobbet

Hela gänget
Hela gänget

Igår så var alla vi nya tjejer som började i augusti på Advisory och åt middag tillsammans på en mexikansk restaurang här i Stockholm. Det var hur god mat som helst och trevligt att få umgås och prata om saker utanför jobbet. Vi var rätt många personer så vi fick sitta vid ett stort långbord med ljusslingor ovanför. Nu när vi jobbat ett tag tillsammans börjar vi känna varandra bättre och bättre och samtalsämnen är många. Vi pratade om allt möjligt och då bl.a. nästa veckas konferens i Riga som hela Advisory Norden ska åka iväg på. Men mer om det i nästa inlägg!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s