Studentansvarig!

Precis som jag skrivit tidigare så finns det otroligt många interna roller på EY som man kan ta sig an bredvid det ”vardagliga” arbetet. Jag har tagit chansen med bloggen och för ett tag sen blev jag även erbjuden tjänsten som studentansvarig. Jag är just nu i full gång med förberedelser inför mässor och all kontakt med studenter. Jag tycker detta är ett superroligt åtagande. Förhoppningsvis träffar jag många av er läsare framöver!

Jag har även gått med i ett internt program som syftar till en ökad förståelse och kunskap om våra säljfunktioner, om man ska beskriva det i korta drag. Även detta verkar mycket spännande och får mig att bli ännu mer inspirerad inför framtida arbete.

Det finns så många möjligheter att det snarare är så att man får bromsa sig själv för att kunna fokusera ordentligt på att gå i den riktning man allra helst vill.


Kommentera