Talent Training Advisory Services

_E9A2354-EditHar du någon gång undrat över vad vi gör som managementkonsulter? Sugen på att lära dig mer? I så fall rekommenderar jag dig att söka till Talent Training Advisory Services! Talent Training är ett program för studenter i Stockholms/Uppsalaregionen som är intresserade av managementkonsultyrket och tar examen under 2017-2018. Under sex tillfällen i höst får du träffa mig och mina kollegor och lära dig mer om yrket som konsult.Under programmets gång kommer du bland annat att ta del av presentationer från representanter för alla våra avdelningar där du har alla möjligheter att ställa de frågor du undrar över till våra konsulter. Du kommer även att få lära dig mer om problemnedbrytning och presentationsteknik, båda mycket viktiga kunskaper när man arbetar som konsult. Det är också färdigheter som kommer att sättas på prov under programmets gång genom att du får lösa olika case. Förutom detta kommer det också att vara sociala event där du träffar potentiella kollegor under mer avslappnade former och lära känna oss och företaget bättre.

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg gick jag själv Talent Training under hösten 2014 och jag kan verkligen varmt rekommendera dig att söka till programmet! Dels för att det ger en bra bild över möjligheterna inom företaget, men också därför att det ger en möjlighet att lära känna potentiella framtida kollegor. För mig var just detta oerhört viktigt eftersom det trots allt är dessa personer man sen kommer att spendera stor del av sin tid med. För mig betydde detta mycket eftersom jag både vill vara på en arbetsplats där jag arbetar med intressanta och stimulerande uppgifter men också arbeta med personer som jag klickar med socialt. Utöver detta var programmet riktigt kul och jag fick både ett nätverk inom EY och utanför i och med att jag lärde jag känna de andra deltagarna i min kull.

I år är jag delprojektledare för Talent Training Advisory Services vilket kommer att blir jättekul. När söker du då? Ansökan är öppen nu och ligger ute till och med 10 april. Jag ser fram emot din ansökan och hoppas att vi träffas under hösten! Jag lovar att det kommer att bli utmanande, utvecklande och framför allt väldigt roligt.

Läs mer och ansök via våra karriärsidor.

Veckans nybörjartips: Säg ja oftare än nej, enligt min erfarenhet det enklaste sättet att skapa en ständig ström av nya möjligheter för dig själv.

Mvh,
Leo

 


Kommentera