GÄNGET

Rubriken talar för sig själv, i mitt förra inlägg skrev jag just om hur vi har turen att vara ett gott gäng kollegor. Vi har väldigt kul tillsammans och kan dessutom utbyta massor med kunskap. Jag ser detta som en jätteviktig del av arbetet och har verkligen satt en hög standard vad det gäller företagskultur. Jag tycker att vi har högt i tak på kontoret, men om det skulle vara så att man inte är bekväm med att fråga någon mer senior kan man alltid fråga en som är mer junior. Vi har alla frågor och ingen dömer någon annan.

Eftersom vi är ett gott gäng, nästan som en skolklasss, hittar vi ofta på saker utanför jobbet. Det resulterar ofta i en AW och för ett tag sen ledde det även till bowling. Det var väldigt kul att bowla med alla, även om jag var superdålig. Jag tycker att sådana aktiviteter lyser upp vardagen och vi får avbrott från de just nu långa dagarna på kontoret 🙂


Kommentera