Mitt i rushen

Som ni kanske har märkt har det tyvärr blivit lite färre inlägg på bloggen sedan årskiftet, detta beror på att vi har extra mycket arbete framförallt under januari-mars. Många kanske räds den så kallade högsäsongen, men jag tycker ändå att det gått bra och man utvecklas otroligt mycket kunskapsmässig under dessa veckor. Man får jobba många timmar, men samtidigt har vi på revision på EY fördelen att ha betald övertid och även möjlighet att få kompa ut övertiden. Det är en bra morot.

Mitt i våra upptagna scheman försöker vi ändå hitta på lite mysiga saker emellanåt. Varje onsdag har vi frukost på kontoret där alla är välkomna, det är uppskattat och en härlig start på dagen. Vi brukar även äta kvällsmat tillsammans de dagar vi behöver jobba länge. Det är något jag värdesätter mycket, att få sitta ner ett tag och bara skoja och skratta med sina kollegor. Kollegorna är en stor del av arbetet och vi har turen att få vara ett väldigt gott gäng.

För två veckor sen var vi även ute på middag tillsammans med våra grupper (vi är uppdelade i tre grupper). Vår grupp var på en italiensk restaurang som heter Bellora och åt ”familjemiddag”. Det var väldigt mysigt och vi kändes som en stor familj. Därefter mötte vi upp de andra och hade riktigt kul:)

 


Kommentera