Får du mycket eget ansvar?

Min startsida
Min startsida

Ibland känns det som om jag precis kommit tillbaka från introduktionsveckan i Toledo medan det andra gånger känns att jag har kommit väldigt långt i min utveckling. Hursomhelst så har jag märkt är att det på EY finns goda möjligheter att ta eget ansvar och exempelvis åka ut till kunder på egen hand. Ibland finns det god tid för förberedelser, andra gånger har det kört ihop sig för någon annan och du får åka i dennes ställe. Oavsett vilket så finns det mycket utrymme för ansvar och man får snabbt känslan att de mer seniora medarbetarna litar på en och ens arbete. Jag själv tycker att det är stimulerande med det egna ansvaret som jag verkligen känner bidrar till min egen utveckling. Mitt arbete känns viktigt när jag förväntas leverera. Att delegera ansvar är EY generellt mycket bra på, att släppa fram de nya när chansen finns och att lita på att vi kommer att göra ett bra jobb. Givetvis är det som allt annat lite nervöst att åka ut till kund helt själv första gången, men man blir bättre ju fler tillfällen chansen ges.

Under den senaste veckan har jag på egen hand varit ute hos tre olika kunder. Givetvis sker alla beslut i samråd med den påskrivande revisorn men det är jag själv som får representera EY och stå för granskningen under besöket hos kunderna.


Kommentera