Lunchtime

Klockan 11.30 varje dag så är det dags för lunch. Lite av en favoritstund under dagen. Det finns många bra lunchställen runt kontoret här i Stockholm och vi är ofta ett stort gäng som går och äter tillsammans. Vi har en tradition på min avdelning där man på fredagar går och äter på något finare restauranger. Det är jag som ansvarar för att varje vecka boka bord och skicka ut inbjudan till veckans finlunch som vi kallar det. Vissa medarbetare sitter mycket ute hos kund och då brukar det vara skoj att få en chans att träffas och äta lunch tillsammans på fredagar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s