Uppsatspraktik höstterminen 2016 – Tax

Hej allesammans!

Jag vill passa på att uppmärksamma er om att vi nu söker praktikanter inom skatt som ska börja till hösten. Passa på och ta möjligheten att se hur EY praktiskt arbetar med skattefrågor. Vi söker praktikanter till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Jönköping och Linköping.

Under våren 2015 fick jag själv möjligheten att ha praktik på EY i Göteborg. Under den 10 veckor långa praktiken fick jag möjlighet att komma kontakt med samtliga beskattningsområden, få en inblick i hur det är att arbeta praktiskt med skatt (det skiljer sig faktiskt en hel del från skolan), träffa kunder samt lära känna trevliga och intressanta verksamma personer inom skatt. Vidare fick jag vara med på en del internutbildningar samt hålla en del presentationer för vår avdelning. Samantaget 10 mycket spännande, intressanta, roliga och fartfyllda veckor. Tag chansen och sök redan idag!

Välkomna till EY!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s