Våga ta klivet

Hej,

Sitter just nu ute hos kunden och skriver veckans korta blogginlägg. De senaste veckorna har mitt projekt gått in i leveransfas, vilket i stort betyder att allt som vi planerat för ska ske nu och under de kommande veckorna. Jag talade tidigare idag med min kollega angående skillnaden i intensitet när man trycker på ”start-knappen”, det blir verkligen ett helt annat tempo helt plötsligt. En annan sak som händer är massa oförutsedda problem som man måste lösa, och detta tror jag man aldrig kommer att komma ifrån oavsett hur mycket man planerar. Vad jag vill säga är att det såklart är väldigt bra att planera, men till sist måste man bara våga ta klivet och trycka på start, för då börjar saker hända…

Trevligt slut på veckan!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s