Bildbomb från finalen av EY Entrepreneur Of The Year

Stadshuset kvällen till ära.
Stadshuset kvällen till ära.

Förra veckan fick jag chansen att gå på Sverigefinalen av EY Entrepreneur Of The Year (EOY). EOY är en tävling som EY anordnar varje år och som syftar till att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Så efter jobbet promenerade jag bort till stadshuset där finalen och galamiddag hölls. Gästlistan bestod av EOY-finalisterna, många andra svenska företagare, representanter från EY, och jag förstås. Blå hallen var uppdukad och jag blev bortskämd med jättegod mat, underhållning och inspirerande historier och samtal. Runt mitt bord diskuterades bland annat smart marknadsföring och idéer som förenklar vardagen.

Huvudnumret för kvällen var förstås prisutdelningen och kvällens vinnare, EY Entrepreneur Of The Year, blev Fabian Bengtsson från Netonnet Group AB som nu ska få åka på världsfinalen i Monte Carlo.

Årets kvinnliga stjärnskott blev Linda Sätterström från Elodie Details AB.
Årets manliga stjärnskott blev Filip Tysander från Daniel Wellington AB.
Bästa internationella tillväxt gick till Tom Ericsson från Educatius Group.

När jag kom in på borggården så möttes jag av röda mattan.
När jag kom in på borggården så möttes jag av röda mattan.
Långborden var dukade och redo för kvällens evenemang.
Långborden var dukade och redo för kvällens evenemang.
Efterrätten: chokladmousse med brownies, vaniljkräm och blåbärssorbet.
Efterrätten: chokladmousse med brownies, vaniljkräm och blåbärssorbet.

Kommentera