EY:s aktiviteter utanför kontoret

Klättring
Klättring

Här på EY är det många av mina kollegor som ägnar sig åt olika sporter och andra fritidsaktiviteter både sedan lång tid tillbaka men även som nybörjare för att de tycker om att testa på något nytt. Det har bildats grupper med specifika inriktningar där man som medarbetare på EY kan gå med och på så sätt lära känna kollegor som har samma intressen. För att nämna några exempel på aktiviteter så finns det en konstförening, längdåkningsförening, löparförening, jaktförening och många fler.

Igår kväll var jag och en kollega iväg och provade på att klättra, vilket för mig var något helt nytt! Klätterföreningen hade nämligen skickat ut information om att de anordnade en kick-off där vi kunde prova att klättra med resten av gänget som vanligtvis klättrar ihop. Så här i efterhand kan jag säga att det var riktigt roligt och utmanande (framförallt för någon som lider av rejäl höjdskräck). Det underbara med pirret i magen var att det var som mest intensivt sekunderna efter att jag landat med fötterna på marken och tanken på att jag bara några sekunder tidigare varit högt, högt uppe på väggen. Jag tog mig upp fyra gånger och blev riktigt stolt över både mig och min lika höjdrädda kollega.

EY:s föreningar gör det möjligt att både utöva roliga aktiviteter och samtidigt lära känna nya kollegor från andra service lines än min egen!


Kommentera