EEE-dagarna och karriärssamtal

eeedagarna
EEE-dagarna

Den 24 och 25 februari är det dags för en av de största händelserna för ekonomer i Lund, jag pratar självklart om eee-dagarna! Eee-dagarna (står för EfsilEkonomernas Ekonomdagar) är två dagar där ungefär 80 olika företag kommer till ekonomicentrum i Lund för att träffa studenterna. Här har studenterna möjlighet att få veta mer om företags olika avdelningar, snappa upp olika jobberbjudanden och traineeplatser, nätverka med företagsrepresentanter, gå på gästföreläsningar samt självklart – få ta del av massa goodiebags. Det hela avslutas med en middag på AF-Borgen – Pytten.

EY kommer finnas på plats som vanligt och där kommer vi ha representanter från våra olika avdelningar, så ifall ni har några frågor eller funderingar – kom fram! Jag minns att jag själv kunde vara lite nervös över att gå fram till ett företag och visste inte alltid vad jag säga. En bra öppningsfras är ”Hej, skulle du/ni vilja berätta lite om ert företag?”.

eeedagarna2
eeedagarna

Under dessa dagar kommer man även kunna vara med på ”karriärsamtal” – en kortare intervju med företag. Vissa företag ser det som en chans att få lära känna dig och andra ser det snarare som en chans att få berätta om sig själva. I vilket fall som helst sker ansökning via LundaEkonomernas hemsida, ansökningstiden öppnar den 15 januari och EY kommer också ha karriärsamtal, så glöm inte ansöka.

Ni kan läsa mer om detta på LundaEkonomernas hemsida och har ni några frågor är det bara att lämna en kommentar och så svarar vi så fort vi kan, ha det fint så länge!


Kommentera