Utbildning

Utbildning
Utbildning

Då och då har vi utbildningar, ibland är det för att vi skall lära oss program och ibland är det för att vi står inför något vi inte gjort innan. Jag tycker det är väldigt skönt då man känner sig lite mer säker i sitt arbete och när man börjar med något nytt har man lite förkunskaper. Denna gången hade vi utbildning i bokslutsgranskning. Vi fick mycket tid på oss att ta in informationen och fick även själva göra uppgifter relaterade till verkligheten. Jag anser att man lär sig mycket mer på dessa utbildningarna än i skolan då de är mer verklighetsbaserade, men självklart är det viktigt med skolan med:)

Under hösten har vi gjort något som kallas för löpande granskning, till våren är det en annan typ av granskning som heter bokslutsgranskning. Jag ser fram emot våren, trots ett högt tempo. Under våren tar vi även in Handelsstudenter som kommer hjälpa oss när vi har som mest att göra. De var med på utbildningen för att få lära sig och göra sig bekanta med företaget. Detta är ett tips för er som inte tar examen i vår, att söka extrajobb under högsäsongen. Det är väldigt lärorikt och en bra fot in 🙂


Kommentera