Julledighet

IMG_1029
Snart jul

Vi på kontoret räknar nu ner de få, hektiska dagarna som är kvar fram till jul, då de allra flesta får några dagars sammanlagd ledighet. Jag kan säga att det är behövligt efter en mycket intensiv period nu under hösten och vintern. Några av kollegorna ska resa iväg utomlands medan andra ska hem till sina nära och kära för att ladda batterierna.

Varje morgon tittar jag på väderprognosen när jag äter frukost och hoppas att de ska säga ”idag kommer snön!” men den verkar dessvärre inte vara på väg… De senaste dagarna har det åtminstone varit ett par minusgrader vilket gör mig lite hoppfull att snön kanske kommer vilken dag som helst! Jag tror att vi i Stockholm behöver lite snö för att få igång julkänslorna på riktigt.

Ha en god jul nu allihop!
/Micaela


Kommentera