Julfesten på Göteborgskontoret

Julfest
Julfest

Den 11 december ägde julfesten för göteborgskontoret rum och vi hade så roligt! Vi var på Universeum och enligt tradition var det vi nyanställda som stod för underhållningen hela kvällen. Hela hösten har vi förberett inför denna kvällen och det var väldigt kul att vara med och bidra till denna lyckade fest. Jag är väldigt glad att jag var med och anordnade, vi fick väldigt god sammanhållning. Det bidrog även till att man fick umgås med de från andra service lines (ex, skatt och advisory) vilket jag tycker är väldigt nyttigt.

Under kvällen uppträdde vi med en egenskriven sång, vi hade tävlingar på scen, en inövad dans och lite annat smått och gott! Nu kanske ni tänker ”åh nej, jag är ingen som vill stå på scen!” och det är förståligt. Alla bidrar med det de känner sig bekväma med, vissa gillar att synas och vissa vill vara mer backoffice. Det finns något för alla 🙂  Vi har fått mycket uppskattning för kvällen i efterhand och det är kul att gästerna uppskattade det arbete vi lagt ner. Kvällen gick tyvärr alldeles för snabbt, men nu längtar man istället till vårfesten som tydligen skall bli något speciellt enligt vår kontorschef 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s