Luciatåg på Stockholmskontoret

IMG_1017
Luciatåg

Hej på er!

Tänkte dela med mig av julstämningen som jag möttes av i morse när jag kom till jobbet. Trots bristen på snö utanför kontoret fylldes ljusgården, vår gemensamma lokal på bottenvåningen, med riktigt stämningsfulla julsånger och glöggdoft. Sorlet som annars brukar höras i lokalen hade nu bytts ut mot tystnad och en massa EY kollegor hade samlats för att lyssna. Det var väldigt länge sedan jag upplevde ett luciatåg (senast kan till och med ha varit under gymnasietiden), så det var riktigt mysigt att få se det igen!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s