Snart är det jul

julgranDe senaste veckorna har vart rätt intensiva då de flesta av mina projekt ska bli klara innan jul, men nu börjar det lugna ner sig något vilket är skönt. Jag tycker att det i perioder är skoj att ha mycket att göra på jobbet men så klart ser jag nu fram emot julledigheten. Nu är snart första ”höstterminen” på EY slut. Det har gått väldigt fort, men man har hunnit med mycket; Toledo, första dagen på uppdrag, första tjänstresan och nu börjar man bli lite mer varm i kläderna. På fredag ska vi ha julfest, vilket jag ser fram emot. Har hört att det brukar vara sjukt skoj och i år så har det varit väldigt hemligt om alla detaljer runt omkring festen så det ska bli skoj att se vad vi kommer få hitta på och var den kommer att vara!

Bjuder på en bild på julgranen som står i ljusgården här på kontoret.

Vi hörs snart igen!


Kommentera