En ovanlig men vanlig vecka…

Hej på er!

I veckans inlägg tänkte jag kort berätta lite om min vecka som varit lite annorlunda än tidigare veckor. Varför då? Jo, för att jag rullade av mitt projekt i fredags vilket har inneburit lite nya rutiner, eller snarare en avsaknad av gamla.

Under veckan har jag hjälpt till med en offert vilket har varit spännande eftersom offerten handlar om ett stort transformationsprojekt i ett välkänt företag. Mitt bidrag har handlat mycket om att ta fram olika material till den som leder offertarbetet men också att bolla idéer kring offertens utformning. Arbetet har också inneburit att hitta så kallade ”credentials” (på svenska referensuppdrag) och sammanställa CV:n hos tilltänkta personer. Man kan i stort säga att det handlar om att bygga ett CV för EY där vi ska övertyga det andra företaget om att vi har intern kompetens, erfarenhet och förmåga att hjälpa dem ro sitt projekt i land.

Utöver offertarbetet har jag också ansvarat för att koordinera min grupps (Customer management & Strategic direction) teammöte och efterföljande middag som sker ikväll. Det arbetet har inneburit att ta fram agenda för mötet, sammanställa material och också komma på var vi ska gå efteråt. Kan avslöja att det blir en workshop om vårt digitala erbjudande på mötet och sen middag och tvåkamp (Shuffleboard och Boule) på Ugglan Boule Bar på Södermalm.

En till sak som jag har arbetat med är en föreläsning om Personal Branding som jag håller tillsammans med en av mina chefer nästa vecka på Stockholms universitet. Där har arbetet både handlat om att komma på vad vi ska säga och också skapa själva presentationen. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka och dela med mig av mina tankar kring detta, och eftersom jag hört att uppslutningen är stor känns det extra roligt!

Och idag då? Nu precis kommer jag från en intervju jag gjort med en hög chef inom EY som kommer att publiceras vid ett senare tillfälle, vem det är får ni se då… 😉

För att avsluta så har jag möte om 20 minuter i mitt nya projekt, vilket jag kommer att vara på till januari åtminstone. Detta projekt kommer att handla mer om IT-frågor, vilket ska bli spännande att lära sig mer om. To be continued…


Kommentera