Fler vinnare från Entrepreneur of the Year

Liksom Jonas skrev i tidigare inlägg fick även jag möjligheten att få vara med på västra regionsfialen av Entrepreuneur of the Year. Det var en fantastiskt tillställning och mycket inspirerande att få prata, sitta ner bredvid och lyssna till alla dessa imponernade entreprenörer som verkligen brinner för sitt arbete. Jag hade  en supertrevlig kväll och det var ytterligare en sak som gjorde mig mer inspirerad för mitt arbete, att man får möjligheten att arbeta med så mycket spännande kunder.

Förutom priset som Entrepreuneur of the Year, fanns det även priser att dela ut till Bästa internationella tillväxt som gick till Tom Ericsson på Educatius Group,  årets manliga stjärnskott som gick till John Eskilsson på SignMax AB samt årets kvinnliga stjärnskott som gick till Sanna Ahrens, Marie Medström & Marie Lundin på Cuben Utbildning AB. Alla var mycket värdiga vinnare, jag skulle kunna skriva romaner om de alla men blir lite mycket text här 🙂  Ni kan läsa mer om finalisterna på  denna hemsidan för Entrepreuneur of the Year.

Detta är en mycket framstående tävling och det är främst EY som står för arrangemanget tillsammans med huvudsponsor SEB. Detta medför att det är en av många saker man kan engagera sig i vid sidan om sitt dagliga arbete. Kanske är du konferencier om några år?;)

IMG_2843 IMG_2844

 

 

 

 

 


Kommentera