Mina allra mest globala kollegor säger Hej!

Här är halva Global Immigration-teamet och de två kollegorna från Indien!
Här är halva Global Immigration-teamet och de två kollegorna från Indien!

En ganska vanlig (och enligt mig lite tråkig) uppfattning är att om man jobbar på EY så är man revisor. Nu vill jag försöka ändra på den uppfattningen och visa att det finns mycket mer än revisorer på EY! Jag tänkte nu presentera mina spännande kollegor i Global Immigration teamet som också arbetar på min avdelning.

Det här är ett team som verkligen representerar EY som det globala företag det faktiskt är! Mina kollegor inom Global Immigration sitter i rummet bredvid mitt team här på kontoret i Stockholm. Teamet består av ett gäng glada immigrationsexperter som sprider mycket energi och glädje till oss andra här på avdelningen. Global Immigration-teamet är det regionala centret i Norden och utför därför arbete för både Sverige, Norge, Danmark och Finland.

På en bokhylla i deras rum samlar gänget flaggor som representerar alla de Nordiska länderna som de arbetar med men också flaggor från länder där de under kortare perioder har jobbat, bland annat på våra EY-kontor i Uzbekistan och Polen.
Det märks ganska tydligt när man går in i Global Immigration-teamets rum att de är mycket intresserade av resor för på väggen har de satt upp en världskarta där alla i teamet har fått sätta upp en post it-lapp på sitt favoritland. Just nu har de dessutom två kollegor från Bangalore i Indien på besök i sex veckor!


Kommentera