Entrepreneur Of The Year – Sydsverige

Precis som mina kära bloggkollegor uppe i Stockholm medverka även jag på Entrepreneur Of the Year. EOY är en utmärkelse som delas ut regionalt, nationellt och internationellt till världens främsta entreprenörer. Den 17:e november gick stapeln av för den regionala finalen i Sydsverige och det var en riktig häftig upplevelse att få vara med och träffa alla entreprenörer.

Under middagens gång fick vi se klipp från tidigare års EOY-finaler och kvällens kandidater intervjuades uppe på scen.

Under middagen, EOY-priset och Sydsveriges vinnare.

Därefter korades vinnarna där ingen mindre än Rickard Öste, grundaren av Oatly, fick priset som Årets främsta entreprenör i Sydsverige. Årets manliga stjärnskott blev Per Hidenius från Hypergene AB, Årets kvinnliga stjärnskott vann Jessica Håkansson och Charlotta Grenter från Framtidskompassen AB och SEB:s pris Bästa internationella tillväxt vann Tom Ekström från Skillinge-Fisk Impex AB. Rickard Öste kommer representera Sydsverige i den nationella finalen den 27:e januari i Stockholm.

Att skapa sig ett externt nätverk är en väsentlig del i jobbet som revisor och på EY får man möjlighet till detta tidigt i karriären. Det är även viktigt att nätverka internt och nyligen hade Sydsveriges EY-kontor en kick-off i Berlin tillsammans som jag kommer skriva mer om i nästa inlägg.

Ha det fint så länge!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s