Kontors-afterwork med en touch av barnkalas

IMG_5940
Monik Edvall, Senior Manager Indirect Tax

 

Ungefär en gång i månaden så har vi kontors-afterwork här på EY kontoret i fantastiska Göteborg. Varje avdelning ansvarar för ett afterwork-tillfälle och får därmed nöjet att sätta sin egen prägel och efterskänka fredagsstämning till övriga. Vi på TAX valde självfallet att ha en barnkalasinspirerad afterwork.

Vad innebär då ett barnkalas för oss på TAX? Först och främst ska det blåsas upp mängder med ballonger för att ge den rätta stämningen. Lyckligtvis lyckades vi få tag på en elektrisk ballongpump vilket gjorde förberedelserna lite smidigare. Vidare bjöd vi på möjligheten att till att ”fiska” spännande paket i vår fiskedamm, sätta slipsen på kollegan (sätta knorr på grisen) samt klappa och umgås med vår tiger eller skratta till vår underhållande och charmiga clown.

Men vad vore ett barnkalas utan korv med bröd, pizza och minihamburgare, så självfallet bjöd vi även på detta. Samtlig dryck avnjöts med sugrör, visserligen fuskades det en del med detta. Men när senast var barn inte busiga?

Sammanfattningsvis, en mycket trevlig start på helgen.

 


Kommentera