EY Göteborg flyttar till nya lokaler till sommaren

Park 49
Park 49

Efter sommaren kommer EY i Göteborg att flytta till vårt nya kontor vid Park 49. Huset ligger bredvid Gamla Ullevi. På samma plats låg innan en tennishall. Förhoppningsvis lyckas vi fånga lite av den sportsliga andan och smashar till och fortsätter överträffa de andra kollegorna inom the Big Four.

Huset kommer att vara 10 våningar högt. Vi på EY kommer att befinna oss på våning 4 och 5, vilka är de två översta våningarna i lågdelen av byggnaden. Det kommer bl.a. att finnas flera terrasser och en restaurang i huset. På så sätt kan man njuta av bra väder men även slippa gå i regn rusk för att äta en lunch då vår vackra stad bjuder på klassiskt ”Göteborgsväder”.

I dagsläget finns vårt kontor på Odinsgatan i Göteborg. Kontoret idag består mestadels av flera små rum i vilka en eller flera kollegor huserar. Det nya kontoret kommer att bjuda på öppen planlösning i en modern kontorsmiljö. Jag tror att detta kommer att öppna upp för mer sammarbeten mellan avdelningarna samt leda till en roligare och mer givande tillvaro för oss alla. Givetvis kommer det bli en omställningsperiod och inkörningsfas som både kan komma att bli utmanande och intressant på flera olika plan.

Sammanfattningsvis, det ska bli väldigt spännande att flytta till nya lokaler till sommaren!

Vi ses och hörs!


Kommentera