Entrepreneur of the Year, regionsfinalen i Stockholm!

Entrepreneur Of The Year
Entrepreneur Of The Year

Jag och bloggkollegan Emelie, som ni vid det här laget redan känner, fick möjligheten att delta på regionsfinalen i Stockholm av det årliga eventet “Entrepreneur Of The Year” som EY håller tillsammans med ett par samarbetspartners.

Eftersom jag inte är speciellt van att gå på liknande events, kändes det spännande att nu få se hur det kan gå till. Det började med lite mingel i lobbyn på Elite Hotel i Saltsjökvarn, som för övrigt är en häftig byggnad där de gjort om en gammal nedgången kvarn till hotell med härlig utsikt över vattnet med Djurgården och Gröna Lund i horisonten.

Under mingelstunden anlände de tio finalisterna som valts ut genom noggranna processer. Det kändes häftigt att stå där tillsammans med ett flertal kollegor och de drivna entreprenörerna som verkligen har lyckats med sina olika verksamheter!

Middagen serverades inne i ett stort konferensrum med guldinklädda väggar. Under hela middagen hölls intervjuer med finalister på scenen där de berättade om deras verksamheter och resan till framgång. Alla hade sina spännande historier och det var inte lätt att gissa vilka som skulle bli pristagarna denna kväll.

Till sist avslöjades vinnarna och storvinnaren av ”EY Entrepreneur Of The Year” i regionsfinalen i Stockholm var Peter Rejler, vd för Rejlers AB. Andra vinnare var ”Årets kvinnliga stjärnskott” – Linda Sätterström från Elodie Details AB, ”Årets manliga stjärnskott” – Filip Tysander från Daniel Wellington AB och ”Bästa internationella tillväxt” – Axel Kling från Snow Software AB.

Läs mer om EY Entrepreneur Of The Year.


Kommentera