Träffa oss på GADDEN 2015

Kom fram och prata med oss!
Kom fram och prata med oss!

På onsdag och torsdag denna veckan kommer vi att stå på Handelshögskolans arbetsmarknadsmässa Gadden. Det kommer bli jättekul att träffa alla studenter, speciellt då jag själv var i deras situation alldeles nyss. Alla frågor man hade i huvudet såsom vad vill jag göra? Vart vill jag jobba?

Vi är huvudsamarbetspartner tillsammans med Handelsbanken vilket innebär att vi jobbat väldigt nära projektgruppen under hela året. Vi har haft gemensamma aktiviteter såsom kick-off. grill och chill samt pre-gadd och nu är det äntligen dags för själva mässan 😀

Jag hoppas verkligen att ni tar chansen att komma fram och prata med oss, vi är minst lika intresserade av er som ni är av oss. Vi kommer ha information om karriärmöjligheter hos oss, ansökningdatum och finnas där för era frågor och funderingar. Vi kommer även att ha en rolig överraskningsaktivitet och du kan vinna en biljett till banketten samt gå dit tillsammans med oss. Vi ses på onsdag!