Jobbdag och AW

Jag i en snygg pumpahatt!
Jag i en snygg pumpahatt!

Tänkte att jag skulle berätta om hur min jobbdag såg ut i torsdags. Torsdagen var fylld med möten. Morgonen började med kundmöte vid Karlaplan. Därefter åkte vi till kontoret och där väntade ett till möte med ett projekt som jag arbetat med som snart är klart. Sedan var det lunch, vilket alltid är uppskattat. Det finns många olika lunchställen att välja på runt kontoret, i torsdags blev det asiatiskt. På eftermiddag fick jag lite tid att sätta mig ner och jobba med materialet från morgonens kundmöte. Sedan följde uppstartsmöte av ett projekt som börjar nästa vecka och ett avdelningsmöte.

Efter jobbdagen var det AW på vår våning som Outsourcing Advisory anordnade. Det bjöds på snittar, dricka och tävling. Man fick tävla i lag och grenarna var allt ifrån Rappakalja till vilket lag som kunde äta godissnöre utan att använda händerna snabbast. Mitt lag var bäst på Rappakalja och mindre bra på alla andra grenar, men skoj hade vi. Ja, det var Halloweentema på AW:n dessutom därav de fina pumpahattarna 😉