Möte med julspexgänget

Bilden är tagen från fredagens julspexmöte. Efter mötet, vilket var mycket mer intressant än vad bilden ger sken av, så gick vi ut och käkade en bit mat tillsammans.
Bilden är tagen från fredagens julspexmöte. Efter mötet, vilket var mycket mer intressant än vad bilden ger sken av, så gick vi ut och käkade en bit mat tillsammans.

Den årliga traditionen på EY i Göteborg bjuder att man ordnar en  julfest varje december. Sedan många år tillbaka är det de nyanställda på kontoret som ska förbereda, arrangera och underhålla under kvällen. Det ska ordnas med bordplacering, tal, filmklipp, intervjuer, dans, sång och självfallet tillfällen för alla att utmana sig själva och andra i mer eller mindre smickrande tävlingar.

I år är vi cirka 35 nyanställda som är med och arrangerar julfesten och dess underhållning. Då vi arbetar på olika avdelningar belägna på olika våningar på kontoret är detta ett ypperligt tillfälle att lära känna personer utanför den grupp av personer som vi vanligtvis arbetar med.

Varje år bestäms ett tema inför julfesten. Tidigare års teman har varit exempelvis julkalendern och Nobelfesten. Vårt tema för i år kan jag ännu ej avslöja, återkommer dock med detta i ett inlägg lite längre fram.

Ha det bra till dess!


Kommentera