Brunchin’

En av de sista varma dagarna i Stockholm när man kunde sitta ute….med värmelampa och filt förstås, men ändå! : )
En av de sista varma dagarna i Stockholm när man kunde sitta ute….med värmelampa och filt förstås, men ändå! : )

Nu har jag ju hunnit med att jobba ett tag. Ska inte påstå att jag är en rutinerad managementkonsult än men jag börjar bli lite mer varm i kläderna. Har kommit ut på kundprojekt, mer än ett dessutom. Har till och med varit på affärsresa till de västra delarna av vårt land 😉 Men jag förstår ju att ni läsare så klart undrar vad jag gör när jag inte jobbar också. För någon helg sedan så var jag och brunchade med några vänner ute på Djurgården. Ska inte påstå att jag är en väldigt rutinerad brunchare, men jag diggar konceptet. Man ses några vänner, på förslagsvis en söndag, och äter massa mat. Kan ju inte bli annat än trevligt. Bäst på brunchbuffén var räkor + aioli + nybakat bröd enligt mig, men fanns verkligen hur mycket som helst.

A bientot,
Emelie


Kommentera