Kick off – Alltid något kul på G på EY

En av alla fördelar med att arbeta EY är att det alltid finns en aktivitet utanför det dagliga arbetet att se fram emot. Sedan jag började har vi gjort många roliga aktiviteter tillsammans med kollegorna. Denna gång var det dags för höstens kick off!

En av tävlingarna i fem-kampen, mitt i prick!
En av tävlingarna i fem-kampen, mitt i prick!

Vi åkte från kontoret på eftermiddagen för att ge oss av mot Nääs Fabriker. Detta var ett helt underbart ställe, som balsam för själen. När vi kom fram var det bara att byta om till oömma kläder för att starta dagens aktiviteter. Det var ett eventbolag som höll i dessa aktiviteter. Vi gjorde en femkamp som sedan ledde fram till en skattjakt. Femkampen innehöll allt från att skjuta pil med rör till att lösa matematikgåtor. Detta var väldigt kul, framförallt för att man fick en fin teamkänsla i lagen och för att man fick se alla kollegors tävlingsinstinkter träda fram.

Efter lekarna var det ”fritid”. En del bastade och badade i sjön, vi andra drack ett glas bubbel och njöt av det trevliga stället. Sedan gjorde vi iordning oss inför kvällen och middagen. Vi åt en väldigt god tre-rätters middag, jag satt bredvid en av våra mycket erfarna partners och det var mycket intressant att få höra hans resa inom EY. Efter middagen drack vi en och annan drink, umgicks och hade en trevlig kväll!

Mysig restaurang, god mat och trevligt sällskap.
Mysig restaurang, god mat och trevligt sällskap.

Vi var kvar på Nääs Fabriker även dagen efter. Vi hade en dag där vi fick aktuell information om vad som händer inom företaget, bland annat om vårt nya kontor som just nu håller på att byggas.  Några berättade även om sina arbetsområden och specifika upplevelser de haft under året. En kille pratade om sin licentiatavhandling som han skriver parallellt med en 50 % tjänst och en annan om ett projekt han gjorde i Rwanda under tiden han tog tjänsteledigt.  Det var spännande att höra om alla olika möjligheter man har på EY.

Efter jobbet skall jag på AW där vi skall planera inför underhållningen på julfesten, vilken vi nyanställda skall stå för. Uppdatering kommer i nästa inlägg. Ha det så gott så länge!


Kommentera