Är revisorer tråkiga?

Siesta tid!
Siesta!

En resa till Toledo i Spanien tillsammans med ca 750st nyanställda från hela Skandinavien med en medelålder på 24 år. Enligt mig låter det inte som en resa arrangerad av en revisionsbyrå.

Nu var denna resa i och för sig inte någon semesterresa utan majoriteten av tiden spenderades inne, i hotellets konferenslokaler. För oss ca 450st anställda inom revision bestod utbildningen främst av föreläsningar och lösning av verklighetsbaserade case som elektroniskt dokumenterades. Dagarna var intensiva men vi hade som regel en siesta i samband med lunchen där vi hade möjlighet att gå ut och njuta av det härliga vädret i form av sol och bad som bilden nedan visar. Det absolut mest givande var att träffa alla framtida kollegor, både de mer seniora som undervisade men främst alla andra nyanställda från hela Skandinavien. Vi hann även med en hel del annat skoj, bland annat en utflykt till Madrid där jag valde att turista tillsammans med kollegor från Norrköpings-, Katrineholms- och Piteåkontoret.

Madridutflykten avslutades med att avnjuta en öl på en uteservering innan en gemensam middag tillsammans med alla nyanställda inom revison. Det finns säkert tråkiga revisorer men efter denna utbildning var dessa om inte obefintliga, åtminstone kraftigt underrepresenterade.


Kommentera