Toledo – ytterligare ett perspektiv

postitEY
Ett avbrott i lektionerna, vilket lag gör bäst konstverk med post-it lappar under 1 minut? 🙂

Vår introduktionsvecka i Toledo var en vecka fylld av inspiration, kunskap och glädje. Jag kom hem med mycket i bagaget i form av ny kunskap, nya vänner och nya kollegor. Dessutom fick jag med mig motivation till att börja arbeta och känslan av att jag valde rätt.

Det var mycket nytt att lära sig under veckan, men dagarna var inte som en vanlig skoldag. Vi lärde oss övergripande om hur arbetet går till, vilket känns väldigt bra och betryggande nu i början. Dagarna bjöd även in till mycket skratt tillsammans med våra nordiska kollegor. Det var tävlingar och belöningar (godis = )) under dagarna vilket skapade en god stämning.

Även kvällarna bidrog mycket till upplevelsen. Två kvällar spenderades inne i Toledo, där vi alla åt middag tillsammans vilket var väldigt trevligt. Toledo var en väldigt vacker stad och det fanns alternativ både om man ville dansa loss eller strosa runt i de mysiga områdena i gamla stan. En kväll var det ”la discoteca” på hotellet, detta var anordnat av EY och mycket uppskattat av oss deltagare. Vi var i Madrid en eftermiddag/kväll, där shoppades det friskt på de spanska affärerna, vi avslutade sedan med en gemensam middag för oss alla. Hela veckan avslutades med att vi fick en halvdag vid poolen där vi njöt av värmen och avslutade sedan kvällen på en väldigt mysig restaurang i Toledo. Ett pangavslut, med andra ord!


Kommentera