Treasure hunt i Toledo

Under en av dagarna i Spanien hade vi teambuilding. Vi blev lämnade med buss i utkanten av Toledos stadskärna och varje lag fick en karta där ett antal platser var markerade plus ett papper med olika utmaningar som vi skulle utföra på vägen. Det var en rolig eftermiddag och ett bra sätt att lära känna sitt team som man skulle arbeta i resten av veckan. Vi gjorde alltifrån att räkna stenansikten på katedralen i Toledo till att bara ta det lugnt och dricka sangria på en uteservering i värmen, för varmt var det.

Toledo var helt sjukt fint. Tog denna bild när vi letade efter ett av stoppen på skattjakten.
Toledo var helt sjukt fint. Tog denna bild när vi letade efter ett av stoppen på skattjakten.
Gruppfoto av mitt team. Jag är tredje huvudet nedifrån
Gruppfoto av mitt team. Jag är tredje huvudet nedifrån

Kommentera